Adapciak
no w końcu ;> ja co prawda jeszcze nie wiem czy jadę, bo póki co 'Twoje zgłoszenie zostało przyjęte. Oczekuj dalszych informacji.' i nie wiem kiedy się one pojawią : P (o btw: to już mogę wpłacać kasę, czy po prostu czekać nadal?), aaale już mam pytanie.. tzn wątpliwość.. małą... będzie organizowany jakiś dojaz z Torunia czy będę musiała sama się tułać przez pół Polski? : P razem raźniej : )
Tak, możesz już wpłacić należność na nasze konto - informacje dotyczące płatności znajdziesz w zakładce "Zgłoszenia i płatności", po lewej stronie w menu na stronie głównej obozu. Przypominamy, że termin dokonywania wpłat upływa 7 września 2008.
Założenie dotyczące dojazdu jest takie: Adapciątka, które mają możliwość wyjadu z miast, w których mieści się ich przyszły Uniwersytet, wyjeżdżają z tego miasta do Dźwirzyna zgraną paczką, pod okiem Opiekuna Więcej informacji dotyczących planowanego wyjazdu udzieli Wam sam Opiekun - w Twoim wypadku jest to Ninos
Pozdrawiamy!
Ostatnio edytowany przez Zuzanna (2008-07-23 21:31:06)
Będę organizował grupę do dojazdu z Torunia, jeśli jesteś z innego miasta i nie chce Ci się dojeżdżać do Torunia przed obozem to można spróbować "podczepić" Cię pod ekipę z innej uczelni na czas dojazdu (tak myślę!). Mimo wszystko jednak zachęcam Cię do przyjechania z Toruniem
Pozdrawiam gorąco
Nie trzeba zachęcać, bom z Torunia ; ) Świetnie, że będzie organizowany dojazd, bo nie wiem czy bym sama trafiła do tego Dźwirzyna : P
i dzięki Zuzanno za informacje, w takim razie wpłacam kasę i mam się już czuć 'zakwalifikowana'? ; )
Czyli wysłanie zgłoszenia w dniu 16 lipca jest rownoznaczne z kwalifikacja? Bardzo dobrze! Wkrotce poleci wplata. Dojazd zorganizowany tez pasuje. Ja z Ciechocinka, 3 lata dojezdzalem do torunskiego liceum, wiec taki wspolny wypad to chyba najlepsze rozwiazanie. Oczekuje dalszych informacji .
Ninos a przepraszam masz mnie w końcu na liście?! sorry, że tak męczę, ale potweirdzenie wpłaty mi przyszło mięsiac po tym jak wpłaciłam i ogólnie się gubię, jeszcze pisałeś, że nie masz mnie na liście toruńskiej :(
jadę? :P
pozdr i do zobaczenia na integracji :)
Witam:) zwracam się do Opiekuna z Torunia z prośbą, żeby przekazał mi o której i gdzie jest zbiórka przed wyjazdem do Dźwirzyna. Prawdopodobnie razem z koleżanką pojedziemy z Wami, mimo że nie idziemy na UMK, ale jesteśmy z Bydgoszczy i tak będzie wygodniej. Nie będzie chyba problemu prawda?