Adapciak
Jak już wspominałem w moim przydługim mejlu do Was musimy omówić jakie terminy Nam nie pasują.
Wstępnie określiłem, że imprezować będziemy między 6 a 14 września. Ten wybór ma dwa powody.
Pierwszy to, że 5-go września mam mega-super-hiper ważną poprawkę i przed nią nigdzie nikomu nie uda się mnie wyciągnąć, a o organizowaniu imprezy nie może być nawet mowy.
Drugi to fakt, że 15 już Nas tu nie będzie, więc 14 to ostatni dzień w jaki możemy cokolwiek zrobić.
Wstępny plan jest taki:
6 września - ognisko do momentu aż Nas pogoda nie wygoni, wtedy albo przenosimy się do knajpy, albo (być może) na jakąś chałupę
12 września - clubbing
14 września - szykujemy się do wyjazdu
No i teraz pytanie:
czy każdemu z Was te terminy pasują?
Jeśli nie to jakie proponujecie zastępstwa?
Może chcecie mniej? A może więcej?
I...czy każdy będzie miał w tym czasie nocleg w Toruniu? W razie czego da się coś załatwić, bez obaw!
no hej : ) mi to wszystko pasuje, ale wciąż nie wiem czy jadę, bo jak narazie dostałam tylko tego maila 'mamy nowego chętnego', wpłaciłam kasę.. i nic, zero potwierdzenia : (
jakby ktoś mógł zerknąć, marta mi na imię.. ; )
houston
Zlecenie zgłoszone do realizacji, postaram się by jak najszybciej było coś wiadomo. Jeśli jednak wpłaciłaś pieniążki to raczej możesz spać spokojnie
Róża
Hej, od 6 do 8 jest kupa czasu!
6 września prawdopodobnie się pojawię na ognisku, jednak w późniejszych terminach niestety nie dam rady, Jestem z Pomorza Zachodniego i mam ok 250 km do Torunia, natomiast do Dźwirzyna ok 80km, więc spotkamy się pewnie 6tego a potem dopiero na obozie. Pozdrawiam!
Terminy imprez całkowicie mi pasują ;]. Jednak chyba pojawię się na tylko jednej z nich gdyż mieszkam w okolicach łodzi a to jest jakieś 250 km od Torunia więc musiałabym się sporo najeździć. Ale może zdecyduję się na pobyt w Toruniu już od 6 września aż do adapciaka . Wtedy nic mi nie umknie ;]
jestem z wrześni/poznania i szczerze cieżko mi będzie tylko na grilla przyjechać tego 6 września. Byłabym za tą cała imprezą w weekend 12-14.09 tuż przed obozem mam nadzieję,że uda nam się zgrać przez wyjazdem, byłby fajny wypad na zakończenie tych najdłuższych wakacji
pozdrawiam
Nowy użytkownik
heja wszystkim! chciałem od siebie powiedzieć, że pasuje mi każdy termin we wrześniu i jestem otwarty na wszelkie propozycje
pozdr.
Opiekun
Po drodze nad morze :>? A tak bliżej Gdańska czy Szczecina ? Może jeszcze kogoś odwiedzisz
?
Łuki, Tomek - czujcie się zaproszeni!
W domu Was, niestety, nie przenocuję ponieważ nie będę miał jeszcze nowego mieszkania, ale jakiś tani kąt się znajdzie
Espagnola - szczerze mówiąc też wolę 5, ale wszystko jest do ustalenia.
Opiekun
Dzięki za zaproszenie, oczywiście zapraszam wzajemnie i też nie obiecuje swojego domu
Impreza nadchodzi!
Piątek, 5 września.
Zbieramy się o 20:00 między aulą a rektoratem UMK. Zależnie od pogody ognisko lub lokal...oczywiście do rana!
Noclegi są dostępne w cenie 32zł. Kontaktować się ze mną celem rezerwacji.
Z pytaniami walić do mnie na komórkę: 507 033 275.
Widzimy się w piątek:)